Otwieram lodówkę i patrzę co by tu dziś zjeść. Padło na pomidory z serem sałatkowo-kanapkowym.Do tego wyłoniłam z szafki sosik.
Zacznijmy od początku
Ser sałatkowo-kanapkowy. Najgorsze są początki. Otwarcie jest beznadziejne. Ale ogólnie w smaku ser jest bardzo dobry. Mi smakuje. Okropnie się kroi i klei.Skład: mleko pasteryzowane, sól spożywca, regulator kwasowości E 575, podpuszczka mikrobiologiczna.
Wartość odżywcza (w 100 g):
- Białko14.00 g
- Węglowodany 3.00 g
- Tłuszcz 12.00 g
- Kaloryczność 176.0 kcal
- OCENA 5/6
Sos sałatkowy Włoski. Jak dla mnie smaków sosów to ja nie rozróżniam. Biorę taki jaki jest. Akurat w domu był Włoski.Rodzai jednak tego jest bardzo dużo On po prostu nadaje smaku daniu..- Składniki : cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, dioctan sodu; maltodekstryna, sól, skrobia modyfikowana, laktoza, czosnek, cebula szalotka, natka pietruszki, oregano, olej roślinny, ekstrakt drożdżowy suszony, gorczyca, pieprz biały, kolendra, papryka mielona, rozmaryn, pomidory, sok z cytryny suszony, kurkuma, pieprz cayenne, aromat
Takie przekąski to ja lubię. :) Zdecydowanie moje smaki.
OdpowiedzUsuń